Switcheasy Tone θήκη για το iPhone 5

H σειρά Tone της Switcheasy για το iPhone 5 είναι, ίσως, η καλύτερη θήκη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για τη νεότερη συσκευή της Apple. Ακολουθεί σχεδιαστικά το design του iPhone 5 με τη διχρωμία στην πλάτη και είναι κατασκευασμένη από σκληρό πολυανθρακικό και μαλακό καουτσούκ στα πλαϊνά για μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση κακομεταχείρισης.

Τα κουμπιά sleep/wake και της έντασης καλύπτονται από την θήκη προσδίδοντας ένα tactile feel που δεν μειώνει καθόλου τη λειτουργικότητα της συσκευής. Στο κάτω μέρος η υποδοχή για τα ακουστικά και το Lightning port είναι ανοιχτά αλλά παρέχονται ειδικά βύσματα ώστε να τα ασφαλίζετε για να αποφύγετε την είσοδο σκόνης κτλπ.

Μιλώντας για αυτά που παρέχονται, στην συσκευασία θα βρείτε επιπρόσθετα δύο μπροστινά και ένα οπίσθιο screen protectors, ένα πανάκι καθαρισμού, ένα screen guard applicator και, όπως είπαμε, από δύο προστατευτικά βύσματα για τα ακουστικά και το Lightning port. H αίσθηση της θήκης όσον αφορά την αφή είναι εκπληκτική και δεν υπάρχει κανένας φόβος γλιστρήματος κτλπ. Είναι αρκετά λεπτή, δεν προσδίδει ιδιαίτερο όγκο ενώ με το ιδιαίτερο design της συμπληρώνει ιδανικά αυτό του iPhone 5. Προσφέρεται σε 7 διαφορετικά χρώματα και μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ στην τιμή των 24.99€

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsSwitcheasy Tone θήκη για το iPhone 5

Keywords
Τυχαία Θέματα