To φθηνότερο iPhone της Apple θα διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, τιμή στα $330 με κυκλοφορία το 2014 (;)

Δημοσίευμα γιαπωνέζικης ιστοσελίδας αναφέρει ότι τα σχέδια της Apple για ένα φθηνότερο iPhone θα καθυστερήσουν μέχρι το 2014 σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές που έκαναν λόγο για κυκλοφορία αυτού του πλαστικού iPhone μέσα στο 2013. Τώρα, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι αυτό το iPhone θα χρησιμοποιεί σασί από πολυανθρακικό, όπως τα παλιά πλαστικά

άσπρα MacBook, και τιμή κοντά στα $330 χωρίς επιδοτήσεις.

Το ενδιαφέρον, βέβαια, με το δημοσίευμα είναι το κομμάτι στο οποίο αναφέρεται ότι η συσκευή αυτή θα διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, μεγαλύτερη από την οθόνη 4 ιντσών του iPhone 5 και, κατά τα φαινόμενα, του επερχόμενου iPhone 5S. Αυτό μας προκαλεί εντύπωση καθώς δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι το φθηνότερο iPhone θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από το high-end μοντέλο της σειράς, κάτι που στην αντίληψη του καταναλωτή είναι ‘καλύτερο χαρακτηριστικό’. Το iLounge, για παράδειγμα, υποστηρίζει ότι το φθηνότερο αυτό iPhone θα έχει οθόνη 4 ιντσών και σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του iPhone 5 αλλά από πλαστικό.

Τέλος, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το iPhone 5S θα διαθέτει διπλό σύστημα LED flash για την οπίσθια κάμερα.

[Macotakara via MacRumors]

To φθηνότερο iPhone της Apple θα διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, τιμή στα $330 με κυκλοφορία το 2014 (;)

Σχετικά άρθρα:

Το φθηνότερο iPhone θα διαθέτει πλαστικό σασί (;)iPhone+ Plus με οθόνη 4.9 ιντσών (;)Νέο 4.8-inch iPhone ετοιμάζει η Apple για τον Ιούνιο (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα