TweetAmplius, tweets με περισσότερους από 140 χαρακτήρες [Cydia]


O MarkKnopfler του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει για ένα νέο tweak στο Cydia για jailbroken iOS συσκευές, με το οποίο μπορείτε να στέλνετε tweets με περισσότερους από 140 χαρακτήρες στην εφαρμογή του Twitter και το Tweetbot.

Το

TweetAmplius είναι ένα Cydia Tweak το οποίο μετατρέπει τα tweets με περισσότερους χαρακτήρες στον αποδεκτό αριθμό χαρακτήρων που ορίζει το twitter, τρέχοντάς τα αυτόματα μέσω του Pastie, του Instapaper και του URL shortener “is.gd”. Το tweak αυτό λειτουργεί με το official Twitter App αλλά και με το TweetBot.

To μόνο που πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε το tweak είναι να το εγκαταστήσετε από το Cydia. Από τη στιγμή που το εγκαταστήσετε, όποτε γράφετε ένα tweet πάνω από 140 χαρακτήρες, το Twitter app ή το Tweetbot θα ποστάρει τις πρώτες προτάσεις μαζί με ένα is.gd shortlink. Όταν ξεπερνάτε τους 140 χαρακτήρες το tweak θα ενεργοποιεί έναν κόκκινο μετρητή χαρακτήρων επισημαίνοντας ότι ένα shortlink θα είναι ενεργό στο tweet.

To TweetAmplius διατίθεται δωρεάν στο Cydia και είναι συμβατό με την έκδοση 5.x του Twitter [iTunes link] και 2.6.2 του Tweetbot [iTunes link].

[via iDownload]

TweetAmplius, tweets με περισσότερους από 140 χαρακτήρες [Cydia]

Σχετικά άρθρα:

Auxo: Μία εναλλακτική προσέγγιση στην μπάρα του multitasking [Cydia tweak]Auxo, η εναλλακτική προσέγγιση στην μπάρα του multitasking κυκλοφόρησε στο CydiaCallerID Greece: Δείτε ποιος σας καλεί στο iPhone (ακόμα και αν δεν έχετε αποθηκευμένη την επαφή)
Keywords
Τυχαία Θέματα