Twitter 5.5, αναβάθμιση με υποστήριξη των νέων Cards και app linking

To Twitter για iPhone και iPad αναβαθμίστηκε στην έκδοση 5.5 φέρνοντας ταχύτερους χρόνους εκκίνησης και βελτίωση της γενικότερης απόδοσης της εφαρμογής. Παράλληλα η εφαρμογή υποστηρίζει τα νέα Cards που η εταιρεία ανακοίνωσε χθες με υποστήριξη περισσότερων τύπων περιεχομένου

(γκαλερί φωτογραφιών, εφαρμογές και προϊόντα) ενώ θα εμφανίζεται και ένας σύνδεσμος όταν έχει χρησιμοποιηθεί κάποια άλλη εφαρμογή όπως το Foursquare ή Path για την κοινοποίηση περιεχομένου. Από το TechGear.gr:

[...] παρουσιάστηκε το mobile app deep-linking, το οποίο σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί με ένα κλικ είτε να προβάλει περιεχόμενο απευθείας στην εφαρμογή σας ή να κατεβάσει την εφαρμογή εφόσον δεν είναι ήδη εγκατεστημένη στη συσκευή σας.

Επίσης, προστέθηκαν μερικοί νέοι τύποι Καρτών με τους οποίους θα μπορείτε να συμπεριλάβετε πληροφορίες για την iOS ή Android εφαρμογή σας, όπως το όνομα, εικονίδιο, περιγραφή, τιμή κτλπ, να παρουσιάσετε προϊόντα με παράθεση μιας εικόνας, περιγραφής, τιμής και βαθμολογίας και να εισάγετε μια γκαλερί φωτογραφιών με ειδική σήμανση για το ότι πρόκειται περί συλλογής και όχι μεμονωμένης φωτογραφίας.

Θα βρείτε το Twitter για iPhone και iPad δωρεάν στο App Store [iTunes link]

Twitter 5.5, αναβάθμιση με υποστήριξη των νέων Cards και app linking

Σχετικά άρθρα:

Tweetbot 2.7.2, αναβάθμιση με υποστήριξη του νέου Twitter APITumblr 3.3, αναβάθμιση με νέα κάμερα και υποστήριξη photosetsTwitter 5.4, αναβάθμιση με καλύτερη αναζήτηση και αφαίρεση υπηρεσιών για το ανέβασμα βίντεο
Keywords
Τυχαία Θέματα