Η Apple αφήνει εκτός παραγωγής του επεξεργαστή Α7 την Samsung (;)

Δημοσίευμα των Korea Times αναφέρει ότι η Apple δεν έχει συμπεριλάβει την Samsung στα σχέδιά της για την παραγωγή του επεξεργαστή Α7 για iOS συσκευές. Αντί αυτού η εταιρεία έχει προσεγγίσει την ταϊβανέζικη TSMC, η οποία έχει

ξεκινήσει ήδη τις παραγγελίες εξοπλισμού για την παραγωγή του επεξεργαστή με τη διαδικασία των 20-nanometer. Από τη μεριά της η Samsung ελπίζει ότι θα μπορέσει να καλύψει το κενό που θα αφήσει η Apple εκμεταλλευόμενη κάποιες από τις γραμμές παραγωγής για την NVIDIA και τα τσιπ γραφικών της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε αυτές τις πληροφορίες καθώς πριν λίγες μέρες η ταϊβανέζικη Economic Daily News επικαλούμενη πηγές μέσα στη Samsung ανέφερε ότι η Apple έχει αναθέσει την παραγωγή του επόμενου επεξεργαστή της σειράς Ax στην TSMC. Να σημειώσουμε ότι η κατασκευή του Α7 στα 20-nanometer είναι προγραμματισμένη για το 2014, κάτι που σημαίνει ότι για το 2013 η εταιρεία θα πρέπει να συμβιβαστεί με τη διαδικασία παραγωγής στα 28-nm είτε με κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του Α6 που βρίσκεται στο iPhone 5 ή με κάποια πρώιμη έκδοση του Α7.

[via MacRumors]

Η Apple αφήνει εκτός παραγωγής του επεξεργαστή Α7 την Samsung (;)

Σχετικά άρθρα:

H Apple προσεγγίζει την TSMC καθώς λήγει το συμβόλαιο με την Samsung τον Ιούνιο (;)Τα διαφημιστικά έξοδα της Samsung ξεπέρασαν αυτά της Apple το 2012Digitimes: iPhone 5S με ανανεωμένο επεξεργαστή και κάμερα το τρίτο τρίμηνο του 2013 (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα