Η κυκλοφορία του επόμενου iPhone προγραμματίζεται για το φθινόπωρο (;)

Η γιαπωνέζικη ιστοσελίδα Macotakara παραθέτοντας αξιόπιστες πηγές αναφέρει ότι η κυκλοφορία του επόμενου iPhone έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη του 2012 βαδίζοντας στα χνάρια του iPhone 4S. Μάλιστα, η κυκλοφορία των iPhone το φθινόπωρο αναμένεται να αποτελέσει το ‘στάνταρ’ από δω και στο εξής.

According to Asian reliable source, next iPhone

will be released in September or October , and this cycle seems to be kept for years.

Το MacRumors συμπληρώνει το δημοσίευμα με δικές του πηγές από τη διαδικασία παραγωγής που επιβεβαιώνει τα σχέδια της Apple για κυκλοφορία νέου iPhone τον Σεπτέμβρη. Τέλος, και τρίτη ιστοσελίδα, το iMore, ανέφερε την προηγούμενη βδομάδα ότι το επόμενο iPhone με υποστήριξη LTE θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Η περίοδος κυκλοφορίας του επόμενου iPhone αποτελεί μυστήριο ειδικά από τότε που η Apple «έσπασε» τον κύκλο αναβαθμίσεων κάθε καλοκαίρι. Μια πιθανή εκ νέου αλλαγή για το καλοκαίρι θα σημαίνει μια περίοδο ζωής οκτώ μηνών για το iPhone 4S κάτι που θα δυσαρεστήσει αρκετούς χρήστες. Συνεπώς, η λογική λέει ότι η Apple θα τηρήσει τον δωδεκάμηνο κύκλο αναβαθμίσεων και θα παρουσιάσει το επόμενο iPhone το προσεχές φθινόπωρο.

Σχολιασμός στο forum

via MacRumors

Keywords
Τυχαία Θέματα