Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ εγκρίνει την αγορά 18,000 iPad

iPhone Hellas

Δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ ολοκλήρωσε συμφωνία ύψους 9.36 δις δολαρίων για την αγορά περίπου 18,000 iPad 2.

Η AirMobility Command ανακοίνωσε το συμβόλαιο με την εταιρεία

Executive Technoloy Inc, η οποία και θα αναλάβει την αγορά του εξοπλισμού. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από αντίστοιχη πρωτοβουλία της πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ για την οποία έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο δημοσίευμα. Ουσιαστικά, τα iPad θα αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά flight bags των πιλότων με ηλεκτρονικά εργαλεία.

“Aircrews fly nonstop worldwide missions and require access to flight publications both on and off the aircraft, throughout all phases of flight. The so-called electronic flight bags will help crews operate more effectively and safely, and support the Pentagon’s efficiency goals.”

Η Αεροπορία θα αγοράσει iPad 2 των 32GB στην έκδοση Wi-Fi. Η τιμή τους αγγίζει τα 599 δολάρια αλλά η Αεροπορία έλαβε έκπτωση ώστε να αγοράσει 18,000 κομμάτια στα 520 δολάρια (!!!)

Αρχικά, η Αεροπορία θα λάβει 63 iPad 2 τα οποία και θα υποβληθούν σε κατάλληλα τεστ ώστε να προχωρήσει και η εξαγορά των υπολοίπων συσκευών.

Σχολιασμός στο forum

via Bloomberg

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ εγκρίνει την αγορά 18,000 iPad

Keywords
Τυχαία Θέματα