iOS 6: Τα πρώτα ευρήματα

Δοκιμάζουμε το iOS 6 (beta 1) και σας παρουσιάζουμε τα πρώτα ευρήματα. Δείτε λοιπόν ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχετε στο iPhone σας από το Φθινόπωρο:

1.] Η οθόνη με το νέο εικονίδιο χαρτών, την εφαρμογή Passbook και με badges πλέον και στις Υπομνήσεις αλλά και στις Φωτογραφίες. Επιπλέον, σε κάθε νέα εφαρμογή που κατεβάζουμε από το AppStore προστίθεται η κορδέλα “Νέο” επάνω δεξιά (όπως γινόταν

με τα iBooks).

  

2.] Οι Ρυθμίσεις έχουν αναδιαταχθεί. Γρηγορότερη πρόσβαση για το bluetooth και καλύτερη ομαδοποίηση.
Προσέξτε και το χρώμα που αποκτά η γραμμή κατάστασης ανάλογα με την εφαρμογή!

  

3.] Εγγενής υποστήριξη πλέον και του Facebook. Ξεχωριστός ήχος για τα posts, επιλογή ομάδων και δυνατότητα δημοσίευσης σε twitter / facebook και από το Κέντρο Γνωστοποιήσεων.

  

4.] Βελτιώσεις στον Safari: Αφαιρέθηκε το όνομα των υπηρεσιών αναζήτησης επάνω δεξιά, διαμορφώθηκε το μενού κοινοποίησης, προστέθηκε νέα λειτουργία πλήρους οθόνης στην πλάγια προβολή και η μηχανή javascript έγινε γρηγορότερη. Επιπλέον, το παρατεταμένο πάτημα στα βελάκια εμφανίζει το ιστορικό, όπως γινόταν μέχρι τώρα μόνο στο iPad.

  
 

5.] Εκκίνηση εφαρμογών μέσω Siri. Εάν εντοπιστούν ανοίγουν αμέσως, ειδάλλως εμφανίζεται το αντίστοιχο μήνυμα.

6.] Ανανεωμένη εμφάνιση στην αναπαραγωγή μουσικής, το αριθμητικό πληκτρολόγιο και τον καιρό.

  

7.] Νέο “Απόρρητο” μενού στις Ρυθμίσεις. Απόλυτος έλεγχος εφαρμογών που αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

  
  
 

8.] Οι νέοι χάρτες χρησιμοποιούνται πλέον από όλες τις εφαρμογές, ακόμη και από αυτές που μέχρι χθες απεικόνιζαν τα δεδομένα τους στους χάρτες της Google.

  

9.] Δυνατότητα ορισμού εμφάνισης ειδοποιήσεων στη Ροή Φωτογραφιών και τα Μηνύματα μόνο από τις επαφές ή όλους.

 

10.] Νέο μενού κοινοποίησης και στις Φωτογραφίες. Δυνατότητα πλέον κοινής χρήσης, σχολιασμού και like συγκεκριμένων φωτογραφιών.

  
  
 

11.] Νέες λειτουργίες και στο Mail: Καινούρια θυρίδα VIP για σημαντικές επαφές και συγκεντρωτική εμφάνιση πρόχειρων μηνυμάτων με το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου σύνταξης νέου mail κάτω δεξιά.

  

12.] Ενσωμάτωση του Facebook και στο GameCenter και προσθήκη προκλήσεων.

  

13.] Αναβαθμισμένο AppStore: Βελτιωμένη εμφάνιση, σε ήδη υπάρχουσες εγκατεστημένες εφαρμογές αντί για το Installed εμφανίζεται πλέον το κουμπάκι Open, τα updates δεν ζητούν πλέον κωδικό και δεν κλείνει η εφαρμογή κατά την εγκατάσταση applications.

  

14.] Ενοποιημένο ιστορικό πλοήγησης σε όλα τα Stores. Μπορείτε να ψάχνετε για ένα τραγούδι, βιβλίο ή εφαρμογή από το iPad και να συνεχίσετε στο iPhone σας.

15.] Βελτιωμένες επαφές: Αναζήτηση σε όλα τα πεδία τους, προσθήκη νέας ομάδας επαφών Facebook, αντιστοίχισης νέων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και νέων δονήσεων.

 
 

16.] Νέο μενού στις Γνωστοποιήσεις “Μην ενοχλείτε”

 

17.] Δυνατότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα