iOS 7: Τα πρώτα screenshots και ευρήματα (#3)

Συνεχίζοντας τον μαραθώνιο ενημέρωσης γύρω από το iOS 7, σας παρουσιάζουμε μία νέα σειρά ευρημάτων:

1.] Η νέα υπηρεσία ραδιοφώνου iTunes Radio. Συνολικά επιτρέπονται έως και έξι μεταπηδήσεις κομματιών ανά σταθμό εντός μίας ώρας, ενώ υποστηρίζονται και ελληνικά τραγούδια:

2.] Το χρώμα της γραμματοσειράς στην οθόνη κλειδώματος αλλά και στις αρχικές οθόνες αλλάζει σε λευκό ή μαύρο αναλόγως το φόντο:

3.] Η ανανεωμένη εφαρμογή κάμερας με τα 9 φίλτρα. Η επιλογή πλέγματος πραγματοποιείται πλέον μέσα από τις γενικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου, ενώ στην λειτουργία HDR ο εξωτερικός κύκλος από το κουμπί λήψης γεμίζει σταδιακά απεικονίζοντας την πρόοδο δημιουργίας της φωτογραφίας:


4.] Πλάγια προβολή στο μενού πολυδιεργασίας και στο κέντρο ελέγχου:

5.] Αναλυτικές πληροφορίες υγρασίας, ανέμου, βροχής και αίσθησης θερμοκρασίας, με πανέμορφα γραφικά:


6.] H ανανεωμένη εφαρμογή Μουσικής. Πλέον το iTunes Match υποστηρίζει και τους στίχους!

7.] Η πλοήγηση υποστηρίζει νυχτερινή λειτουργία, οι φωνητικές οδηγίες είναι πολύ πιο ομαλές και η ελληνική φωνή έγινε γυναικεία. Η αποστολή οδηγιών από την νέα εφαρμογή Χαρτών του OS X 10.9 Mavericks έρχεται ως ειδοποίηση:



8.] Το Passbook υποστηρίζει σάρωση QR κωδικών:


9.] Η νέα εμφάνιση του Safari. Η γραμμή διεύθυνσης και αναζήτησης έχουν ενοποιηθεί, πλέον δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ανοιχτών καρτελών και η ενεργοποίηση της ιδιωτικής περιήγησης γίνεται απευθείας μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Οι καρτέλες iCloud βρίσκονται κάτω από όλες τις ανοιχτές, ενώ κάνοντας swipe προς τα δεξιά ή αριστερά γίνεται μετάβαση στην προηγούμενη ή επόμενη σελίδα του ιστορικού. Επίσης προστέθηκαν οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι (ροή συνδέσμων από αυτούς που ακολουθείτε στο twitter), ενώ τέλος ενσωματώθηκε η δυνατότητα περιορισμού ανίχνευσης της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο από τους διαφημιστές.

10.] Η νέα εμφάνιση της Αριθμομηχανής:

11.] Το κουμπί διαγραφής στο αριθμητικό πληκτρολόγιο κλήσεων έχει μεταφερθεί στο επάνω μέρος:

12.] Τα νέα γραφικά του GameCenter:

13.] Νέα προσθήκη στο Απόρρητο για τις εφαρμογές που κάνουν χρήση του μικροφώνου:

14.] Στις Υπηρεσίες τοποθεσίας προστέθηκε ιστορικό με τις πιο συχνές σας τοποθεσίες:

15.] Το εικονίδιο μπαταρίας στην οθόνη κλειδώματος είναι πιο μακρόστενο κι εμφανίζεται πλέον και το ποσοστό φόρτισης κάτω από αυτό. Επίσης, τώρα εμφανίζεται και ο εναπομείναν χρόνος από την αντίστροφη μέτρηση ή την αναβολή. Το τέλος του χρονοδιακόπτη πραγματοποιείται με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη:


16.] Οι γνωστοποιήσεις έχουν τώρα δίπλα τους την ακριβή ώρα του συμβάντος και όχι την χρονική διάρκεια που έχει παρέλθει:

17.] Νέες επιλογές περιορισμού επεξεργασίας φωτογραφιών, οθονών αυτοκινήτων και αναγνωριστικού διαφημίσεων:

18.] Το νέο Κιόσκι:

19.] Η νέα προβολή εξωφύλλων (cover flow) στην Μουσική:

20.] Στις φωτογραφίες εμφανίζεται ένα νέο άλμπουμ πανοραμάτων, τα οποία μπορείτε να τα ορίσετε και ως ταπετσαρία (που γυρνάνε πολύ περισσότερο από τις δυναμικές εικόνες):

21.] Η αυτόματη ανανέωση των εφαρμογών:

22.] Νέα δυνατότητα επιλογής θυρίδων ώθησης νέων δεδομένων:

23.] H λειτουργία της κλειδοθήκης ενεργοποιείται με κωδικό που αποστέλλεται μέσω SMS:

24.] Η λειτουργία του FaceTime διαχωρίζεται πλέον σε ήχο και βίντεο, με τις κλήσεις ήχου να καταναλώνουν περίπου 10 kB/s:


25.] Οι ρυθμίσεις των iBooks:

26.] Δυνατότητα εμφάνισης στο Ημερολόγιο γεγονότων που έχουν απορριφθεί. Επίσης προστέθηκε η επιλογή πρώτης μέρας της εβδομάδας, ενώ ως προεπιλεγμένη ώρα υπενθύμισης γενεθλίων και συμβάντων πλέον είναι η 11:00 (αντί τις 09:00).


27.] Η λειτουργία αποκλεισμού κλήσεων και μηνυμάτων:

28.] Νέα λειτουργία συντόμευσης ονοματεπωνύμων, για να χωράνε περισσότερα στην οθόνη:

29.] Η φωνή στο VoiceOver είναι πλέον γυναικεία, ενώ παρέχεται η δυνατότητα λήψης ενισχυμένης ποιότητας:

30.] Η δημιουργία νέας επαφής:

31.] Από τις ρυθμίσεις των σημειώσεων έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς:

32.] Οι πλάγιες προβολές φωτογραφιών ανά έτος και ροή:33.] Η κοινοποίηση στη ροή φωτογραφιών έχει μετονομαστεί σε δημοσίευση στο iCloud, με δυνατότητα αποστολής και βίντεο. Επίσης προστέθηκαν στις επιλογές κοινοποίησης και τα κοινωνικά δίκτυα Flickr και Vimeo: 34.] Υποστήριξη για κλειστές λεζάντες και υπότιτλους:

iOS 7: Τα πρώτα screenshots και ευρήματα (#3)

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα