Οι περιορισμοί του Siri

To iPhone 4S, όπως γνωρίζετε, έκανε και επίσημα το ντεμπούτο του στις αγορές σήμερα και το Siri είχε το πρώτο σοβαρό “test-drive” για αυτούς για τους οποίους τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική γλώσσα.

Πώς τα πήγε, λοιπόν, το Siri; Όχι και τόσο καλά απ’ ότι φαίνεται. Πριν πούμε περισσότερα παρακάτω, όμως, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το Siri βρίσκεται τυπικά σε beta μορφή (υποστηρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά) και αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Apple

ότι μερικές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές.

“Siri is available in Beta only on iPhone 4S and requires Internet access. Siri may not be available in all languages or in all areas, and features may vary by area. Cellular data charges may apply.”

Φαίνεται, όμως, ότι οι περιορισμοί εκτός ΗΠΑ είναι αρκετοί περιορίζοντας αρκετά τη χρησιμότητα του Siri και συνεπώς και τους λόγους αναβάθμισης από το iPhone 4. H Apple ανάρτησε ένα ειδικό FAQ στην ιστοσελίδα της απευθυνόμενη σε αυτά τα προβλήματα. Ειδικότερα, για τους περιορισμούς έχουμε:

Εφαρμογές με τις οποίες το Siri λειτουργεί παγκοσμίωςΟι εφαρμογές Maps και η αναζήτηση στο Yelp! περιορίζεται στις ΗΠΑ και στα ΑγγλικάΗ Apple αναφέρει ότι μέσα στο 2012 θα υπάρχει υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες, όπως τα γιαπωνέζικα, κινέζικα, κορεάτικα, ιταλικά και ισπανικά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη γλώσσα σε οποιαδήποτε χώρα

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το FAQ εδώ.

Σχολιασμός στο forum

Keywords
Τυχαία Θέματα