Τα επανασχεδιασμένα ακουστικά της Apple που θα συνοδεύουν το iPhone 6th gen (;)

Η βιετναμέζικη ιστοσελίδα Tinhte.vn δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από ένα ζευγάρι ακουστικών που φέρεται να ανήκει στην Apple και πιθανώς να συνοδεύει το επερχόμενο iPhone 6ης γενιάς.

Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών και του video δεν έχει επαληθευτεί, ωστόσο το Tinhte διαθέτει αξιόλογο ιστορικό στη διαρροή πληροφοριών που αφορούν το iPhone

της Apple (βλ. iPhone HD/4G leaked prototype).

Σύμφωνα με τον ομιλητή (ο ήχος εχει αφαιρεθεί από το video), αυτά είναι τα ακουστικά του επόμενου iPhone που θα αντικαταστήσουν τα τρέχοντα ακουστικά της εταιρείας. Η εμφάνιση τους θυμίζει “κεφάλι αλόγου” ενώ από το πλάι φαίνονται πολύ μικρότερα. Όπως όλα τα προϊόντα της Apple, είναι πλήρως συμπαγή ενώ συγκριτικά με τα παλιά ακουστικά, είναι πολύ μικρότερα και άνετα στα αυτιά. Τέλος τα νέα ακουστικά κατασκευάζονται αποκλειστικά στο Βιετνάμ και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο Phax Co, σε αντίθεση με τα προηγούμενα η παραγωγή των οποίων γινόταν κυρίως στην Κίνα.

Περισσότερες εικόνες και σύγκριση με το τρέχων μοντέλο ακουστικών που χρησιμοποιούν τα iOS devices της Apple, στη φωτογραφική γκαλερί που ακολουθεί:

new juicebox({ backgroundColor : 'rgba(34, 34, 34, 1.0)', containerId : 'juicebox-container20', configUrl : 'http://www.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/juicebox/20.xml', galleryHeight : '600px', galleryWidth : '100%' });

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΤα επανασχεδιασμένα ακουστικά της Apple που θα συνοδεύουν το iPhone 6th gen (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα