Το iPad mini θα είναι ελαφρώς πιο παχύ εξαιτίας της Retina οθόνης [Φήμες]

Σύμφωνα με κάποιες θήκες Κινέζων κατασκευαστών το επόμενο iPad mini ενδέχεται να είναι ελαφρώς πιο παχύ από το τωρινό μοντέλο κατά 0.3 χιλιοστά εξαιτίας της Retina οθόνης. Αν αυτό αληθεύει επαναλαμβάνεται η ιστορία με το iPad 3, το οποίο μεγάλωσε κατά 0.6 χιλιοστά σε πάχος εξαιτίας της Retina οθόνης και κατά 32 γραμμάρια σε βάρος, και η συσκευή θα μετρά 7.5 χιλιοστά σε πάχος από τα 7.2 χιλιοστά που είναι τώρα.

Προφανώς

η εγκυρότητα των θηκών αυτών είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενη. Θα γνωρίζουμε τα πάντα σε λίγες μέρες στην προγραμματισμένη εκδήλωση της 22ας Οκτωβρίου όταν και θα παρουσιαστούν τα νέα iPad. Το πιο ενδιαφέρον, βέβαια, θα είναι η τιμολόγηση που θα ακολουθήσει η Apple με το συγκεκριμένο μοντέλο, εφόσον διαθέτει οθόνη Retina. Θα κρατήσει το τωρινό μοντέλο στην παραγωγή με μειωμένη τιμή και θα αυξήσει την τιμή της Retina έκδοσης ή θα ακολουθήσει το μοντέλο του iPad διατηρώντας την ίδια τιμή με τώρα;

[via MacRumors]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΤο iPad mini θα είναι ελαφρώς πιο παχύ εξαιτίας της Retina οθόνης [Φήμες]

Σχετικά άρθρα:

iPad mini 2 με 64-bit A7, Touch ID, 1GB RAM και τρία χρώματα [Φήμες]Νέες φωτογραφίες από το πλαίσιο του iPad 5 δείχνουν λεπτότερα bezels στο στιλ του iPad miniΦήμες για iPad 13 ιντσών: H Apple εργάζεται σε νέο προϊόν με φορτιστή 17 watt (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα