100.000 οι προπαραγγελίες των νέων iPhone στην Κίνα

12:15 18/9/2013 - Πηγή: myPhone
Ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα, China Unicom, γνωστοποιεί πως έχει ήδη λάβει περισσότερες από 100.000 προπαραγγελίες για τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C. Είναι από τις ελάχιστες φορές που η Κίνα συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων χωρών που θα υποδεχτούν το νέο iPhone
και η ανακοίνωση για το έντονο ενδιαφέρον που εξέφρασαν οι πολίτες της Κίνας, προηγείται της σχετικής ανακοίνωσης περί τιμολόγησης των τηλεφώνων.

Αγνοώντας το κόστος των νέων iOS συσκευών της Apple, το νούμερο για ορισμένους φαίνεται μικρό όσον αφορά τις προπαραγγελίες, δεδομένου ότι η China Unicom έχει περίπου 266 εκατομμύρια συνδρομητές. Το σίγουρο είναι οτι 100,000 συνδρομητές πρόλαβαν να "κλείσουν" ένα από τα καινούργια μοντέλα της Apple, πριν κυκλοφορήσει η τιμολόγηση αυτών, αλλά και πριν ακόμα συνάψει συμφωνία η China Unicom με την Apple για την εμπορική διάθεση του iPhone 5S και iPhone 5C στην τοπική αγορά. Επιπρόσθετα αναλυτές κάνουν λόγο για χαμηλότερες συνολικές πωλήσεις των iPhones κατά 15% για την φετινή χρονιά συγκριτικά με το iPhone 5.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 66 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα