Alcatel @ IFA: Evo 8HD, oικονομικό tablet από αλουμίνιο

10:43 5/9/2013 - Πηγή: myPhone
Εκτός από τα Alcatel One Touch Idol X και μια πληθώρα λοιπών Android handsets, η Alcatel προχώρησε στην ανακοίνωση ενός tablet των 8 ιντσών, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι το κομψό design σε συνάρτηση με την αλουμινένια
εξωτερική επένδυση. Στόχο έχει να ενταχθεί στην αγορά των οικονομικών tablets, έτσι ώστε να είναι προσιτό από ένα μεγαλύτερο μέρος καταναλωτών.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα λεπτή συσκευή με το πάχος της να φθάνει τα 9 χιλιοστά. Παράλληλα έρχεται με οθόνη τύπου HD, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.6GHz με Android 4.2 Jelly Bean. Περιλαμβάνει ακόμη 1GB μνήμης RAM καθώς και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 4GB, αλλά είναι δυνατή η περαιτέρω αναβάθμισή του μέσω κάρτας μνήμης microSD ως και τα 64GB. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι στο πίσω μέρος της συσκευής θα συναντήσουμε κάμερα των 3MP ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια ακόμη των 2MP. Η εταιρεία αναφέρει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της συσκευής, ότι μπορείτε να τροποποιήσετε την συνδεσμικότητά της δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να αναβαθμίσει το μοντέλο WiFi με σύνδεση 3G ή ακόμα και 4G LTE!

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 62 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα