Apple Music για Android - iOS 10 interface στην αναβαθμισμένη έκδοση

13:22 6/4/2017 - Πηγή: myPhone
Χρειαστήκαν σχεδόν 7 μήνες μετά την αναβάθμισης της υπηρεσίας Apple Music στο λειτουργικό iOS 10, έως ότου αναβαθμιστεί και η ομώνυμη εφαρμογή στο λειτουργικό Android. Η νέα ενημερωμένη έκδοση 2.0, φέρει αλλαγές μεταξύ αυτών στην εμφάνιση
στίχων στην οθόνη και μια πιο απλοποιημένης πλοήγησης, η οποία βασίζεται σε 4 ενότητες: “Βιβλιοθήκη”, “Για εσάς”, “Περιήγηση” και “Ραδιόφωνο”.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Google, άλλες αλλαγές συμπεριλαμβάνουν επίσης την αλλαγή θέσης στην επιλογή “Νέα” στην καρτέλα αναζήτησης και τη δυνατότητα λήψης και ακρόασης μουσικής εκτός δίκτυου. Στη νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή θα παρατηρήσετε επίσης μεγαλύτερο μέγεθος εξωφύλλου του άλμπουμ που αναπαράγεται. Σύμφωνα με αυτή την αναβάθμιση η εφαρμογή του λειτουργικού Android έχει πλέον ταυτόσημη εμφάνιση με την iOS έκδοση, χωρίς να ξεχωρίζουν η μία από την άλλη σε τίποτα, σχεδιαστικά. Την εφαρμογή Apple Music για το λειτουργικό Android μπορεί να την κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store της Google, με μηνιαία όμως συνδρομή στα $9,99.

[via]
Keywords
Τυχαία Θέματα