Apple: Στην τρίτη θέση της λίστας Barron's

10:14 5/7/2013 - Πηγή: myPhone
Η αμερικανική οικονομική εφημερίδα Barron's, η οποία ειδικεύεται στα των οικονομικών θεμάτων μεγάλων εταιριών, πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πιο σεβαστές εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συγκεκριμένη λίστα δεν σχετίζεται με αυτή των πιο θαυμαστών της Fortune's, ή με τις πιο έμπιστες του Forbes'. Αποτελεί ξεχωριστή υλοποίηση της Barron's, η οποία παρουσιάζεται σε ετήσια βάση.

Τα τελευταία τρία χρόνια λοιπόν, σε αυτή τη λίστα βλέπαμε την Apple να φιγουράρει στη πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Φέτος
όμως υπήρξαν κάποιες ανακατατάξεις, μιας και η εταιρία κατρακύλησε από την πρώτη στην τρίτη θέση, πίσω από την δεύτερη Warren Buffett's Berkshire Hathaway και την πρώτη Walt Disney. Κατάφερε ωστόσο να μείνει μπροστά από τη Google που βρέθηκε στην τέταρτη θέση, δείχνοντας πως το όνομα της παραμένει ακόμα ισχυρό. Σε άλλες θέσεις βρίσκουμε μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες όπως τις Amazon (6η θέση), IBM (10η θέση), Samsung Electronics (18η θέση), Intel (20η θέση), Qualcomm (43η θέση) και Microsoft (61η θέση).

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 81 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα