Apple: Στις 9 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση των νέων iPhones

00:13 28/8/2015 - Πηγή: myPhone
Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Apple θα πραγματοποιήσει το event της αποκάλυψης των νέων iPhones στις 9 Σεπτεμβρίου, κάτι που επιβεβαιώθηκε επίσημα και από την ίδια την εταιρεία. Σε πρόσκληση που έστειλε η Apple, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 9 Σεπτεμβρίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο Bill
Graham Civic Auditorium στο San Francisco. Στην τοποθεσία αυτή μπορούν να φιλοξενηθούν 7000 άτομα, οπότε περιμένουμε κάτι αρκετά μεγάλο.

Το σίγουρο είναι ότι θα παρουσιαστούν τα νέα iPhone 6S και 6S Plus, τα οποία θα είναι αναβαθμίσεις της υπάρχουσας σειράς. η μεγαλύτερη αλλαγή αναμένεται να είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force Touch στις οθόνες των συσκευών, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και βελτιώσεις στις κάμερες. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα δούμε τώρα και το iPhone 6C. Ο διάδοχος του iPhone 5C, θα έρθει μάλλον σε δεύτερο χρόνο, με μέγεθος οθόνης στις 4 ίντσες και hardware παρόμοιο με το iPhone 6. Σύμφωνα με το 9to5Mac υπήρξαν σκέψεις για κατασκευή και μιας ακόμη μικρότερης συσκευής, με οθόνη 3,5 ιντσών, χωρίς τελικά να προχωρήσει αυτό το σχέδιο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 77 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα