HTC: Παρουσίασε το One mini 2 στις 4,5 ίντσες

20:50 15/5/2014 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Η HTC, εταιρεία με παγκόσμια ηγετική θέση στους τομείς της καινοτομίας και του σχεδιασμού, παρουσίασε σήμερα το HTC One mini 2, την πιο πρόσφατη προσθήκη στη φημισμένη της σειρά HTC One. Με compact, αλλά γενναιόδωρη
οθόνη HD 4,5”, HTC Sense™ 6 με HTC BlinkFeed™ και εντυπωσιακή μπροστινή κάμερα 5 MP, το HTC One mini 2 φέρνει την μοναδική κατασκευή από μέταλλο και την απαράμιλλη εμπειρία που προσφέρει το HTC One (M8) σε ένα μοντέλο μικρότερων διαστάσεων.

«Το νέο μέλος της πολυβραβευμένης οικογένειας HTC One συγκεντρώνει τα προηγμένα χαρακτηριστικά που της έχουν χαρίσει την παγκόσμια αναγνώριση, σε μια κομψή, compact συσκευή» δήλωσε σχετικά ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Το μέγεθος και οι στρογγυλεμένες του άκρες το κάνουν να χωρά τέλεια στο χέρι, την τσέπη ή την τσάντα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του και ακόμα περισσότερο με την εμπειρία χρήσης που προσφέρει. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους λατρεύουν τον εμβληματικό σχεδιασμό του HTC One (M8) αλλά θέλουν κάτι πιο compact διαστάσεων.»

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 522 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα