Hands-on με το Fitbit Charge 3 στην IFA 2018

13:54 2/9/2018 - Πηγή: myPhone
Η μεγάλη έκθεση του Βερολίνου συνεχίζεται και το κοινό συρρέει στην IFA 2018 για 3η συνεχόμενη μέρα, ενώ κι εμείς συνεχίζουμε την κάλυψή μας. Το περίπτερο της Fitbit ήταν η επόμενη στάση και εκεί είδαμε το νέο Charge 3 activity tracker, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Διαδέχεται, προφανώς, το Charge 2 που είχε γνωρίσει επιτυχία στην αγορά και ουσιαστικά αποτελεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του. Έχει monochrome οθόνη αλλά με αρκετά καλή ποιότητα απεικόνισης και ανάλυση,
είναι αφής ενώ το μεταλλικό σώμα του έχει και ένα touch πλήκτρο στην αριστερή του πλευρά, ενώ η πλοήγηση γίνεται κυρίως με swipes. Τα λουράκια είναι εναλλάξιμα με μια μεγάλη γκάμα ήδη διαθέσιμη, ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 7 ημερών. Έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών αλλά και αισθητήρα οξυγόνωσης του αίματος όταν κοιμάστε, μπορεί να εντοπίσει περιπτώσεις άπνοιας και γενικά να σας ενημερώνει για την ποιότητα του ύπνου. Παρέχει notifications από το smartphone σας με δυνατότητα quick replies σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά εκεί που ξεχωρίζει είναι στη χρήση του σαν activity tracker.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 176 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα