LG: Ανακοινώνει το G Pad II 10.1 με Snapdragon 800 και 2 GB RAM

13:40 26/8/2015 - Πηγή: myPhone
Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νέο G Pad II 8.0, της LG το οποίο είχε ανακοινωθεί αποκλειστικά για την αγορά της Νότια Κορέα, που αποτελεί και την χώρα στην οποία η εταιρεία έχει την έδρα της. Πολλοί διατύπωσαν την άποψη ότι τα χαρακτηριστικά της συσκευής αυτής, ήταν απογοητευτικά, παρά την παρουσία γραφίδας και θύρας USB,
τα οποία μετρίασαν σε κάποιο βαθμό τις εντυπώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η συσκευή διαθέτει το SoC Snapdragon 210 με 1,5 GB RAM.

Πλέον όμως ανακοινώθηκε επισήμως, η κυκλοφορία μιας ακόμη συσκευής η οποία φέρει την κωδική ονομασία G Pad II 10.1 και εξοπλίζεται με σαφώς καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από την προηγούμενη, στην οποία μόλις αναφερθήκαμε. Ειδικότερα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1920x1200 pixels, που κατά πολλούς αποτελεί το ελάχιστο μέγεθος ανάλυσης που κάθε συσκευή 10 ιντσών πρέπει να διαθέτει. Φέρει το SoC Snapdragon 800, που αν και παλαιό μοντέλο, η LG εμφανίζεται με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση για την επιλογή της αυτή και 2 GB μνήμης RAM, αρκετή θα λέγαμε για το Android 5.1.1. Παρέχει πλούσιο αποθηκευτικό χώρο, μεγέθους 16 GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 142 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα