LG: Αποκάλυψε στοιχεία του νέου LG UX 4.0

17:16 6/4/2015 - Πηγή: myPhone
Αποκαλύψεις σε τμήματα κάνει η LG για τη νέα της ναυαρχίδα, LG G4. Έτσι μετά την ανακοίνωση του νέου panel, που θα χρησιμοποιηθεί στο νέο smartphone, σήμερα παρουσιάστηκε σε ένα βίντεο (στα Κορεατικά) το νέο interface LG UX 4.0.

Η LG έχει επικεντρωθεί στα έξυπνα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων είναι η λήψη φωτογραφιών γρήγορα, με διπλό πάτημα του πλήκτρου έντασης του ήχου, ακόμα και όταν το smartphone είναι κλειστό. Μια άλλη λειτουργία που παρουσιάζεται στο βίντεο είναι αυτή της προβολή των φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί
σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία σε ένα άλμπουμ. Οι χρήστες του νέου περιβάλλοντος της LG θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Smart Board, ένα νέο widget που συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορες πηγές, όπως το ημερολόγιο, η μουσική ή η υγεία. Το νέο Smart Alert ενημερώνει για την εξέλιξη του καιρού στη διάρκεια της ημέρας, ενώ κάνει διάφορες προτάσεις, βασισμένες στα ενδιαφέροντα του χρήστη. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης ενδιαφέρεται για την ποδηλασία, τότε το Smart Alert θα τον ενημερώσει για το ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος μέσα στην μέρα για να πάει για ποδηλασία. Αισθητικά πάντως δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του LG UX 3.0.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 63 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα