LG: Νέες συνεργασίες της για την προώθηση 4K HDR τεχνολογίας και περιεχομένου

09:14 9/1/2016 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε βασικές συνεργασίες με κυρίαρχες τεχνολογικές εταιρείες και παρόχους περιεχομένου, προκειμένου να προσφέρει στους καταναλωτές ακόμα περισσότερο περιεχόμενο ποιότητας 4K HDR (high dynamic range). Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG στη CES (#8204 Central Hall, Las Vegas
Convention Center) θα έχουν την ευκαιρία δουν από κοντά μια σειρά από νέο περιεχόμενο και σχετικές καινοτομίες, παρακολουθώντας την τεχνολογία LG HDR σε πραγματικό χρόνο.

Οι νέες τηλεοράσεις OLED και Super UHD της LG για το 2016 έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν το υπάρχον πρότυπο HDR format της βιομηχανίας, όπως το HDR10 και το Dolby Vision™. Η LG, η Dolby και το Netflix συνεργάστηκαν για τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας 4K Dolby Vision™ HDR με πλάνα από τη γνωστή σειρά του Netflix ‘Daredevil’, που προορίζεται για τις τηλεοράσεις LG OLED, το οποίο οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρώτοι. Τα περιεχόμενο Dolby Vision™ εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνολογία των τηλεοράσεων LG OLED, προκειμένου να αποδίδει τα φωτεινά σημεία πιο έντονα και τα σκούρα ακόμη βαθύτερα, ενισχύοντας τις λεπτομέρειες και τα χρώματα σε απαράμιλλο βαθμό σε σχέση με μία συμβατική τηλεόραση, για μια ανώτερη εμπειρία θέασης.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 481 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα