Lenovo S60: Αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop

18:14 23/7/2015 - Πηγή: myPhone
Να και μια ευχάριστη είδηση για όσους αγόρασαν και έχουν στην κατοχή του το Lenovo S60, καθώς μάθαμε ότι η Κινεζική εταιρεία μόλις άρχισε την διάθεση μιας ενημερωμένης έκδοσης του Android 5.0 Lollipop για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Παρά το γεγονός ότι η συσκευή ανακοινώθηκε επίσημα εντός του έτους που διανύουμε, η Lenovo επέλεξε να την εφοδιάσει εξαρχής με Android
4.4 KitKat αν και είχαν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Goolge παρουσίασε το Android 5.0. Tώρα όμως η εταιρεία διορθώνει το σφάλμα της και μάλιστα το νέο αυτό update έχει ήδη εμφανιστεί στις οθόνες των Ελλήνων χρηστών και η εγκατάστασή του γίνεται απλά μέσω OTA (over-the-air). Θα χρειαστεί να «κάνετε λίγο χώρο» στην συσκευή σας καθώς το αρχείο που θα κατεβάσετε έχει όγκο 1.32GB, οπότε πέρα της εξασφάλισης χώρου φροντίστε να έχετε και μια σταθερή σύνδεση σε ένα κοντινό σας δίκτυο Wi-Fi. Τα δεδομένα σας δεν χάνονται κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, αλλά όπως πάντα συστήνεται από πολλούς να δημιουργήσετε πρωτύτερα ένα αντίγραφο ασφαλείας για παν ενδεχόμενο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 11 λέξεις
Keywords
Αναζητήσεις
lenovo s60 myphone
Τυχαία Θέματα