Microsoft: Επανασχεδίασε την υπηρεσία Bing Maps με σημαντικές προσθήκες

21:37 8/7/2015 - Πηγή: myPhone
Σαν να έχει αδειάσει το τμήμα χαρτογράφησης της Microsoft από την περασμένη εβδομάδα, καθώς η εταιρεία έχει στείλει μερικούς υπαλλήλους της στο πρόγραμμα Uber αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπει τα σχέδιά της που αποβλέπουν στην αναζήτηση τρόπων για την βελτίωση των Bing Maps.
H εταιρεία αποκάλυψε πριν από λίγες μόνο ώρες μια επανασχεδιασμένη μορφή των δικών της χαρτών και οι ομοιότητες με την αντίστοιχη υπηρεσία της Google είναι πλέον πολλές, αυτό όμως δεν είναι και τόσο κακό.

Μια πρώτη αλλαγή και προσθήκη είναι αυτή των αρχειοθετημένων καρτών που εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει τώρα καλύτερη οργάνωση στις αναζητήσεις του χρήστη. Σε αυτό το μενού καρτελών που σχηματίζεται στο αριστερό μέρος της οθόνης, ο εκάστοτε χρήστες μπορεί να ψάξει και να βρει κοντινές επιχειρήσεις που τον ενδιαφέρουν και να προσθέσει πολλούς προορισμούς που θέλει να βλέπει με μία μόνο κίνηση του δαχτύλου του. Συνολικά η Microsoft λέει ότι ο σχεδιασμός των νέων της χαρτών αποβλέπει στην πιο φιλική χρήση τους και η αισθητική τους είναι πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εναέρια και οδική θέα από κάτω δεξιά, να προσθέσετε διαδρομές, κ.ά.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 125 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα