Oppo Find 9: Φωτογραφία-μυστήριο φανερώνει πως διαθέτει τεράστια οθόνη

18:07 24/1/2015 - Πηγή: myPhone
Ούτε που το φανταζόμασταν ότι από τις πρώτες εβδομάδες του 2015 θα είχαμε τόση αφθονία σε φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για συσκευές των μεγάλων κινεζικών εταιρειών, στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο Oppo Find 9, για το οποίο έχουμε νέα στοιχεία.

Με το Find 7 να συμπληρώνει σχεδόν ένα έτος κυκλοφορίας, η Oppo ετοιμάζει άλλο ένα νέο smartphone που θα εντάσσεται στη σειρά Find,
θα έχει την ονομασία Find 9 και θα έχει επίσης οθόνη ανάλυσης QHD. Μάλιστα, πέρα της αναλύσεως έχουμε και μια φωτογραφία από το εν λόγω panel και πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Βλέποντας και μένοντας μόνο στην παρατήρηση της φωτογραφίας, βλέπουμε ένα αρκετά μεγάλο smartphone, αλλά θα ήταν υπερβολή να πούμε με βεβαιότητα ότι έχει οθόνη πάνω από τις 5,5 ίντσες, ωστόσο δείχνει πιο συμπαγής συσκευή συγκριτικά με το Find 7. Πολύ πιθανόν η Oppo να αντιλήφθηκε ότι η περσινή της ναυαρχίδα, το Oppo Find 7, είναι μεν πολύ λεπτό αλλά με αρκετό πλάτος και ύψος, άρα δεν είναι απίθανο να θέλησε να δώσει μια πιο συμπαγή σχεδίαση στο επερχόμενο Find 9.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 102 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα