Samsung Galaxy S21 series 5G: Μπορεί ή σειρά S να γίνει ακόμα καλύτερη;

17:43 14/4/2021 - Πηγή: myPhone
Οι νέες ναυαρχίδες της Samsung παρουσιάστηκαν στα μέσα Ιανουαρίου και ήρθαν για να αποδείξουν πως η σειρά Galaxy έχει κι άλλα ακόμα να σου προσφέρει. Τα τρία, νέα μοντέλα είναι τα Galaxy S21, Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra 5G, με το καθένα
να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες του απαιτητικού χρήστη αλλά με όλες να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τις εκπληκτικές επιδόσεις σε κάθε τομέα.

Η σειρά Galaxy S20 αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη και η Samsung έπρεπε απλά να εφαρμόσει τις νέες τεχνολογίες της στα Galaxy S21 series, βασιζόμενη στην ίδια «συνταγή». Ένα base μοντέλο με σχετικά μικρή οθόνη. Ένα μεσαίο μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη που να καλύπτει τους λάτρεις της άνετης θέασης και των multimedia εφαρμογών και με λίγη από την «αίγλη» του κορυφαίου της σειράς. Και ένα Ultra μοντέλο στην αιχμή της τεχνολογίας, με καταπληκτικά χαρακτηριστικά με εξαιρετικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά, για τους πλέον απαιτητικούς χρήστες. Ακριβώς αυτά είναι τα προφίλ των Galaxy S21, Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra 5G.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 1396 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα