Samsung Galaxy S6: Ανεπίσημες εικόνες του δείχνουν να έχει μεταλλικό σκελετό

13:14 7/2/2015 - Πηγή: myPhone
Ένα καινούργιο και πλούσιο album φωτογραφιών δόθηκε στη δημοσιότητα και υποτίθεται πως απεικονίζουν τον υποτιθέμενο μεταλλικό σκελετό του Samsung Galaxy S6. Η επερχόμενη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας έχει φωτογραφηθεί από κάθε γωνία και φανερώθηκαν τα σημεία στα οποία υπάρχουν τα φυσικά πλήκτρα και τα ports της νέας αυτής κορυφαίας συσκευής.

Σε παλαιότερες σχηματικές αναπαραστάσεις, το Galaxy S6 παρουσιάστηκε πολύ λεπτό, με πάχος στα 7,2 χιλιοστά. Στο επάνω μέρος της συσκευής θα υπάρχουν πλαστικές εγκοπές
για τις κεραίες, ένα δευτερεύον μικρόφωνο και μία εγκοπή που φαίνεται ότι θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της θύρας υπερύθρων. Αριστερά, υπάρχει το ενιαίο πλήκτρο ελέγχου για την ρύθμιση της έντασης του ήχου, ενώ στην δεξιά μεριά έχουμε το Power/Lock button και SIM tray. Στο κάτω μέρος έχει προσαρμοστεί μια θύρα microUSB, ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, το κύριο μικρόφωνο της συσκευής και τα ηχεία του. Η βασική του camera πίσω φημολογείται ότι θα έχει αισθητήρα 20 Megapixel και δίπλα σε αυτή θα έχουμε LED flash και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών. Στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής έχουμε την ύπαρξη δεύτερης camera με αισθητήρα πιθανόν στα 5 Megapixel.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 198 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα