Samsung: Θα δημιουργήσει Windows 10 tablet με S-pen; (Φήμες)

12:30 23/8/2015 - Πηγή: myPhone
Η Samsung αποφάσισε να εμπλουτίσει την σειρά Ativ με νέα tablet, μετά από καιρό. Σύμφωνα με φήμες, προερχόμενες από την Κίνα, ο Κορεάτικος κολοσσός θα προωθήσει στην αγορά ένα tablet, sAMOLED οθόνης, επεξεργαστή της οικογένειας Intel Core M με λιθογραφική διαδικασία 14nm, 4 GB RAM
και με την υποστήριξη του γνωστού από τη σειρά Note, S-pen. Το μέγεθος του χαρακτηρίζεται φυσιολογικό, στα 6,2 χιλιοστά πάχος και 600 γραμμάρια βάρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung προόριζε τη σειρά Ativ για χρήση υπολογιστών/tablet/smartphone, τα οποία εξοπλίζονταν με το λειτουργικό σύστημα Windows 8 ανάλογα με την κάθε συσκευή. Η Samsung είχε παραμελήσει το project σε smartphones και tablets, αλλά φαίνεται να το επαναφέρει με νέες κυκλοφορίες, μετά και την επίσημη ανακοίνωση των Windows 10. Δεν γνωρίζουμε ακόμα, όμως, αν θα στηρίζεται σε κάποια τροποποιημένη έκδοση των Windows 10 για tablet ή εάν θα έρθει με την έκδοση που υπάρχει ήδη στα PC. Η κίνηση αυτή ενδέχεται να συμπεριλαμβάνεται και στο πλαίσιο του διακανονισμού που είχε γίνει μετά από την δικαστική διαμάχη που είχε κρατήσει για καιρό μεταξύ των δύο εταιριών.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 58 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα