Twitter: «Τablet-optimised» εφαρμογή για Αndroid, αρχικά για Samsung

Διαθέσιμη στο Google Play Store, είναι η τελευταία έκδοση της επίσημης εφαρμογής του Twitter για Android tablets. Πρόκειται για μια ριζικά ανανεωμένη εφαρμογή, εφάμιλλη με αυτή για iPad, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο
πολλές δυνατότητες των τελευταίας γενιάς tablets και ειδικότερα, αυτών της Samsung. Ας δούμε όμως το θέμα πιο αναλυτικά.

Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί πλήρως την οθόνη της συσκευής του. Υπεύθυνες για αυτό είναι δυο στήλες, οι οποίες παρέχουν πλήρη ενημέρωση σε κάθε επίπεδο, αλλά και το ριζικά ανανεωμένο homescreen widget, που μας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για κάθε τι, χωρίς να χρησιμοποιούμε άμεσα την εφαρμογή. Παράλληλα, η ειδική συνεργασία Twitter-Samsung στην εξέλιξη της εφαρμογής, παρέχει ακόμη καλύτερη χρήση μέσω του multi-window multitasking, αλλά και πληθώρα δυνατοτήτων μέσω του S Pen. Πρόκειται ουσιαστικά για μια εφαρμογή «κομμένη και ραμμένη» πάνω στο Galaxy Note 10.1 2014 version, η οποία θα μεταφερθεί αρχικά στα υπόλοιπα tablets της κορεάτικης εταιρείας και στη συνέχεια, σε όλα τα μοντέλα της αγοράς.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 109 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα