Unboxing και hands-on με το Lenovo Yoga 9i 14"!

Εκτός από το Lenovo Yoga Slim 7i 13" που είδαμε πριν λίγες μέρες, ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό μοντέλο που έπεσε στα χέρια μας ήταν και το Yoga 9i (14"), με αρκετά διαφορετική φιλοσοφία... πάμε να το δούμε!

Κύριο χαρακτηριστικό του Yoga 9i είναι η οθόνη του που περιστρέφεται έως και κατά 360 μοίρες σχεδόν, έτσι το καθιστά... γνήσιο Yoga,
με δυνατότητα χρήσης σαν τυπικό notebook, σε tent mode αλλά και σαν ένα τεράστιο tablet. Μάλιστα, το hinge είναι ταυτόχρονα και η soundbar της συσκευής, για την οποία θα μιλήσουμε στη συνέχεια. Στη συσκευασία θα βρείτε φορτιστή 65W και ένα dock που καταλαμβάνει μια Type-C θύρα για να σας προσφέρει μια VGA, μια HDMI και μια USB Type-A. Ίσως το χρειαστείτε καθώς οι διαθέσιμες θύρες στην αριστερή πλευρά της συσκευής είναι μια USB-A 3.2 Gen 1 και δύο Thunderbolt 4 (Type-C), όπως και ένα audio jack. Η "πλάτη" του Yoga 9i έχει δερμάτινη επένδυση και αποπνέει υψηλή ποιότητα, ενώ το φινίρισμα είναι άψογο χωρίς κανένα... "rough edge" και δείχνει ανθεκτικό στο χρόνο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 398 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα