Unboxing και hands-on με το Realme 8 5G!

01:09 17/5/2021 - Πηγή: myPhone
Η Realme συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα της στη μεσαία κατηγορία αλλά αυτή τη φορά, το μοντέλο που έφτασε στα χέρια μας είναι πιο σημαντικό λόγω... 5G! Πρόκειται για το Realme 8 5G το οποίο έρχεται να προσφέρει vfm αλλά και 5G συνδεσιμότητα σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία τιμών, που αφορά εκατομμύρια Έλληνες χρήστες... πάμε να το δούμε!

Συγκρίνοντας το Realme 8 5G με το Realme 8, υπάρχουν μικρές διαφορές στις διαστάσεις αλλά και στο σχεδιασμό. Με το ιριδίζον back plate, το σχεδιαστικό team
της Realme είναι εμφανές ότι έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην εξωτερική εμφάνιση του κινητού, σε σημείο που να είναι το πιο όμορφο εμφανισιακά smartphone στην κατηγορία του. Με διαστάσεις στα 162.5 x 74.8 x 8.5 mm και βάρος μόλις στα 185 γραμμάρια είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που σε εξωτερικό επίπεδο… σκίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό, πράγμα που σημαίνει περισσότερους πόντους στον στιβαρό του χαρακτήρα, ενώ ξεχωρίζει και χάρη στο frame του (στη δεξιά πλευρά του οποίου βρίσκεται και το fingerprint sensor).

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 703 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα