Windows Store: Μετρά 669.000 apps για smartphones, tablets και PCs

11:16 30/9/2015 - Πηγή: myPhone
Πιθανόν όλοι θα θυμούνται τον δριμύ ανταγωνισμό μεταξύ Apple και Google σχετικά με τις διαθέσιμες εφαρμογές στο App Store και Android Market αντιστοίχως. Με την Microsoft πλέον να στρέφεται στα universal apps, εφαρμογές δηλαδή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν
σε smartphones, tablets και PCs, ο συνολικός αριθμός των εφαρμογών που είναι διαθέσιμος στο Windows Store φθάνει τις 669,000.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2014, θα σηματοδοτούσε αύξηση 67% στον αριθμό των εφαρμογών που υπάρχουν στο Store. Αλλά από τη στιγμή που οι αριθμοί συμπεριλαμβάνουν και τα PCs, ο πραγματικός αριθμός των apps για Windows Phone είναι σαφώς μικρότερος από τις 669.000 που προαναφέρθηκαν. Αν και η σύγκριση των αριθμών αυτών με τα άλλα stores θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ατυχής, κρίνεται καλό να γίνει μια μικρή αναφορά και σε αυτά. Το Apple App Store μετρά 1.5 εκατομμύριο εφαρμογές, ενώ το Google Play Store 1.6 εκατομμύρια συνολικά. Φυσικά πρόκειται για πολύ περισσότερες εφαρμογές, θα πρέπει όμως να τονισθεί ότι μερικά iOS και Android apps δεν είναι διαθέσιμα για Windows Phone.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 99 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα