Ακυρώθηκε από την ZTE η εκστρατεία χρηματοδότησης του Hawkeye

18:15 21/2/2017 - Πηγή: myPhone
Πάει τελείωσε, η ZTE ανακοίνωσε πως βάζει ένα τέλος στην εκστρατεία της στο Kickstarter σχετικά με το «Hawkeye» smartphone που είχε αποκαλύψει τον περασμένο μήνα. Η ανακοίνωση έγινε μέσω update στη σελίδα της χρηματοδότησης στο γνωστό crowdfunding site. Η εταιρεία όμως υπογραμμίζει πως το project
δεν έχει τερματίσει εδώ και οι ίδιοι επαναξιολογούν τη συσκευή και με βάση τα σχόλια που θα κάνει το κοινό, θα σκεφτεί πως πρέπει να πράξει.

Η συσκευή με κόστος στα 199 δολάρια, κέρδισε χρηματοδότηση στο Kickstarter από λιγότερα από 200 άτομα, συγκεντρώνοντας συνολικά 36.245 δολάρια, ενώ ο στόχος ήταν 500.000 δολάρια. Εκείνοι που υποστήριξαν την προσπάθεια της ZTE, τώρα με την ακύρωση της καμπάνιας θα περιμένουν να τους επιστραφούν τα χρήματα. Όσο για το τι σχεδιάζεται από την ZTE είναι πιθανόν να εφαρμόσει τις λειτουργίες hands-free σε μία συσκευή υψηλότερων specs, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε έστω κατά προσέγγιση το πότε θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά μια τέτοια συσκευή, πάντως η εταιρεία θα συνεχίσει να δουλεύει την όλη ιδέα και ζητά την βοήθεια του κοινού, με την έννοια πως δέχεται να υποβάλλουν τις απόψεις τους οι χρήστες για το τι θα ήθελα να δουν στο μέλλον.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 11 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα