Έρχεται ο διάδοχος του Honor 8 με 6GB RAM, Kirin 960 και οθόνη 5,5 ιντσών

13:19 22/1/2017 - Πηγή: myPhone
Η θυγατρική εταιρεία Honor της κινεζικής Huawei, έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό των καταναλωτών τόσο στην Κίνα, όσο και στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τις υπόλοιπες αγορές. Η πιο πρόσφατη και τελευταία της συσκευή είναι το Honor 8 που φέρει αξιόλογες προδιαγραφές, ωστόσο κρίθηκε ότι θα ήταν καλό να
ανανεωθεί, οπότε μια νέα συσκευή Honor με τον κωδικό αριθμό μοντέλου DUK-TL30 πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την TENNA και μαθαίνουμε περισσότερα για αυτήν.

Ίδιο εμπορικό όνομα, ίδιος κατασκευαστής αλλά με πολλές ευπρόσδεκτες αλλαγές και διαφορές ο διάδοχος, καθώς θα φέρει 6GB RAM, πιθανόν τον Kirin 960 επεξεργαστή της Huawei που συσκευάζει εντός του το Mate 9 και 128GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης (υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας μνήμης). Κρίνοντας και από τις διαθέσιμες εικόνες στην ιστοσελίδα της TENAA, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη κάμερας διπλού φακού στο πίσω μέρος, έναν φακό 12 MP και έναν βοηθητικό στα 2MP. Επίσης, σε αντίθεση με το Honor 8, στο νέο βελτιωμένο μοντέλο η οθόνη θα είναι πολύ μεγαλύτερη αγγίζοντας τις 5,7 ίντσες και θα είναι ανάλυσης Quad HD. Σχεδιαστικά, έστω κι αν άλλαξε διάταξη, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων παραμένει στην πίσω πλευρά. Δικαιολογημένα εκείνο που θα αρέσει πολύ περισσότερο στους χρήστες είναι ότι η μπαταρία της συσκευής θα έχει μέγεθος 3900mAh για να σας κρατήσει μια ολόκληρη μέρα ακόμη και με βαριά χρήση χωρίς να ανησυχείτε αν θα αδειάσει γρήγορα η μπαταρία σας.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 78 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα