iPhone 8 - Αναθεώρηση αποστολών λόγω προκλήσεων στην κατασκευή εξαρτημάτων του

17:16 11/5/2017 - Πηγή: myPhone
Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα smartphone των τελευταίων χρόνων είναι αναμφίβολα το iPhone 8 κι από ό,τι φαίνεται ενδεχομένως να περιμένετε και λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως για να το αποκτήσετε.

Αυτή είναι και η ανησυχία που εξέφρασε σε σημείωμά του προς τους επενδυτές, ο αναλυτής προσκείμενος στην Apple, Ming-Chi Kuo. O Kuo δήλωσε πως η πιθανότητα καθυστέρησης στην παραγωγή και στις αποστολές για τη συσκευή iPhone
8, είναι δυστυχώς ορατή. Στο σημείωμά του το οποίο δημοσιεύει η τεχνολογική ιστοσελίδα 5to9mac, αναφέρει πως υπάρχουν δυσκολίες στην παραγωγή των εξαρτημάτων που αφορούν σημαντικές αναβαθμίσεις υλικού. Ο Kuo τόνισε πως λόγω των καθυστερήσεων που αναμένονται, αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις προβλέψεις του για τις αποστολές προς τα κάτω, από τα 100 - 110 εκατομμύρια μονάδες, σε 80 με 90 εκατομμύρια. Επιπλέον αναφέρει πως η πολυαναμενόμενη συσκευή πιθανόν να μπει σε διαδικασία μαζικής παραγωγής, Οκτώβριο ή Νοέμβριο, καθυστερημένα από τις συνήθεις ημερομηνίες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου, προκαλώντας σοβαρές ελλείψεις εφοδιασμού.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 70 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα