iPhone 8 - Ενισχύεται η φήμη για τη νέα θέση του αισθητήρα Touch ID

11:25 8/5/2017 - Πηγή: myPhone
H επόμενη γενιά iPhone της Apple, αναμένεται να φέρει οθόνη OLED, ασύρματη φόρτιση και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος εικάζεται πως θα μεταφερθεί στο πίσω μέρος της συσκευής. Η υπόθεση αυτή έρχεται από την εταιρεία CLSA του Χονγκ Κινγκ.

Απόσπασμα από ερευνητικό σημείωμα
της εταιρείας που διανεμήθηκε στους επενδυτές αυτή την εβδομάδα από τους αναλυτές Sebastian Hou και Brian Chen, αναφέρει τα εξής:

Δεν πιστεύουμε πως η συσκευή iPhone θα αποχωριστεί τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Γνωρίζουμε πως τόσο η Apple όσο και η Samsung, επιχείρησαν να τοποθετήσουν τον αισθητήρα κάτω από τις οθόνες OLED πλήρους κάλυψης με απογοητευτικά αποτελέσματα, λόγω της ανώριμης τεχνολογίας. Κάποιοι διαδίδουν πως η Apple θα αφαιρέσει εντελώς των αισθητήρα Touch ID από την επερχόμενη συσκευή και θα αντικατασταθεί από αισθητήρα 3D ανίχνευσης προσώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την αλυσίδα εφοδιασμού ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα παραμείνει και στην επόμενη γενιά iPhone, καθώς προσφέρει ασφάλεια στη συναλλαγές (Apple Pay) και είναι φιλικός προς τον χρήστη, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετατοπιστεί στο πίσω μέρος της συσκευής, όπως και στο δημοφιλές Samsung Galaxy S8.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 356 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα