Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης υιοθέτησε την τεχνολογία Microsoft Kinect

09:52 29/6/2016 - Πηγή: myPhone
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης υιοθέτησε το λογισμικό Microsoft Kinect, για τη λειτουργία του κεντρικού ψηφιακού πληροφοριακού συστήματος του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (#OpenMallAXD) της Αλεξανδρούπολης.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, αξιοποιώντας τους αισθητήρες κίνησης Kinect οι οποίοι επιτρέπουν στον χρήστη να αλληλεπιδρά με μοναδικό χειριστήριο το σώμα του, ήταν να προσφέρει στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης μια διαφορετική εμπειρία ενημέρωσης, παρέχοντας τους χρήσιμες πληροφορίες, σε μορφή διαδραστικού ψηφιακού περιεχομένου.
Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα, σχετικά με τα καταστήματα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, τις τρέχουσες προσφορές τους, τα δρομολόγια Μέσων Μεταφοράς, το χάρτη της περιοχής, τον καιρό, τα τουριστικά σημεία ενδιαφέροντος, ενώ μπορούν να παίξουν και διαδραστικά παιχνίδια, χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις του σώματος. Το έργο ανέλαβε η εταιρία υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στη Θράκη, Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, η οποία, με βάση τεχνολογίες της Microsoft, ανέπτυξε το NEVMA (Natural Environment for Virtual Movement Applications), ένα οικοσύστημα καινοτόμων εφαρμογών με υποστήριξη φυσικής κίνησης.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 412 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα