Πιθανή η παρουσία σαρωτή ίριδας στο Galaxy Note 7 της Samsung (Φήμες)

18:15 15/7/2016 - Πηγή: myPhone
Καθώς πλησιάζουμε στις 2 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα λάβει χώρα η παρουσίαση του Galaxy Note 7 της Samsung, συνεχώς νέες πληροφορίες κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Έπειτα από την ενημέρωση που είχαμε πρόσφατα ότι η εταιρεία εγκαταλείπει την ονομασία Note 6 και η επόμενη συσκευή θα ονομαστεί Note 7 αλλά και την
αντοχή που θα παρουσιάζει στο νερό, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung ίσως εξοπλίσει τη νέα αυτή συσκευή με σαρωτή ίριδας.

Όπως φαίνεται και σε ορισμένες νέες εικόνες που διέρρευσαν, ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει τη συσκευή σε τέτοιο μέρος, ώστε να ευθυγραμμιστούν οι δυο κύκλοι της οθόνης με τα μάτια του. Η συσκευή θα πρέπει να κρατηθεί σε απόσταση 25 - 35 εκατοστά από το πρόσωπο, σύμφωνα με ένα screenshot που διέρρευσε και λέγεται ότι δίνει πληροφορίες και οδηγίες για το πως να χρησιμοποιηθεί σωστά. Όπως υποστηρίζει ο Ρώσος blogger, Eldar Murtazin, ο σαρωτής ίριδας χρειάζεται λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να ξεκλειδώσει το Galaxy Note 7. Ωστόσο, άγνωστες παραμένουν πολλές άλλες πτυχές της συσκευής, αλλά καθώς πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο, νέα στοιχεία θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μείνετε συντονισμένοι στο myphone.gr για κάθε νέα εξέλιξη.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 22 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα