Το Pixel 2 είναι αρκετά εύθραυστο και επιρρεπές στις γρατσουνιές

Τα smartphones της σειράς Pixel 2 της Google έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά πριν από μερικές ημέρες. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσει κάποιος είναι ότι οι συσκευές εξοπλίζονται από ... πλαστικό. Όχι, δεν είναι πλαστικό. Τα συγκεκριμένα smartphones αποτελούνται από αλουμίνιο και Gorila Glass, με την Google
να τα επενδύει με ένα ειδικό υλικό (premium hybrid coating aka paint) για εργονομικούς λόγους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα μοναδικό look.

Ωστόσο, αν και δείχνουν εύθραυστα, έχουν κατασκευαστεί από το ίδιο υλικό, όπως κάθε άλλο smartphone της αγοράς. Ο γνωστός Youtuber, JerryRigEverything είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα Pixel 2. Ξεκίνησε προσπαθώντας να διαπιστώσει πόσο καλά μπορεί να αντεπεξέλθει η οθόνη στις γρατσουνιές. Πράγματι, τα πήγε αρκετά καλά, κάτι που δεν συμβαίνει και με το πίσω μέρος της συσκευής που εμφάνισε πιο εύκολα γρατσουνιές. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός, ότι ο σαρωτής αποτυπωμάτων σταμάτησε να λειτουργεί μετά από τις γρατσουνιές που υπέστη, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με άλλους σαρωτές. Το πιο εντυπωσιακό, είναι το πόσο εύκολα κατάφερε το τηλέφωνο να λυγίσει από τα βασανιστήρια του Youtuber. Φανταστείτε πόσο εύκολο θα είναι αν το τοποθετήσετε στην τσέπη σας.

You Tube
Keywords
Τυχαία Θέματα