Το Samsung Galaxy S7 διαθέτει την καλύτερη οθόνη σε smartphone

14:20 27/2/2016 - Πηγή: myPhone
Για άλλη μια φορά η Samsung καταφέρνει να ξεπεράσει... τον εαυτό της, καθώς το Galaxy S7 αποδεικνύεται ότι έχει την καλύτερη οθόνη σε smartphone, τίτλο που μέχρι τώρα είχε η ίδια με το Galaxy Note 5. Όλα αυτά με βάση τα tests του DisplayMate, που όπως ανακοίνωσε «Η οθόνη του Galaxy S7 είναι ισάξια και ακόμα καλύτερη
σε επιδόσεις από αυτή του Galaxy Note 5 που δοκιμάσαμε το 2015 και αξιολογήσαμε ως "Η οθόνη με τις υψηλότερες επιδόσεις σε smartphone" που έχουμε δοκιμάσει ποτέ».

Στο review του DisplayMate ξεχωρίζουν η φωτεινότητα, η αντίθεση και το χαρακτηριστικό Always-On. Συγκεκριμένα, η οθόνη του Galaxy S7 είναι ιδανική για θέαση κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Η φωτεινότητα μπορεί να είναι από 2 nits μέχρι 855 nits και στην οθόνη δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες ανακλάσεις. Στο review επίσης αναφέρεται ότι το σύστημα αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας είναι ίσως το «πρώτο που λειτουργεί σωστά». Με την ιδιότητα Always On, η οθόνη του S7 μπορεί να μένει συνέχεια ανοιχτή, χωρίς να αυτό να έχει ιδιαίτερη επίδραση στην μπαταρία, και αυτό οφείλεται στην επιλογή οθόνης τεχνολογίας Super AMOLED.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 22 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα