Aήττητος ο Κολοσσός, νίκησε και τον ΚΑΟΔ στην 3η αγωνιστική της Α1

Σε ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς, ο Κολοσσός έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε τον ΚΑΟΔ με 77-73. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τους δραμινούς να μειώνουν στον πόντο, αλλά τους Ασημακόπουλο και Τσάμη να είναι εύστοχοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΚΑΟΔ να μπαίνει δυνατά στο ματς και να καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο με 22-20.

Οι ροδίτες προσπάθησαν στο δεύτερο δεκάλεπτο να πάρουν τα ηνία του αγώνα, αλλά η ομάδα της Δράμας έμεινε κοντά στο σκορ. Ο Φλάουερς, πάντως, με την εξαιρετική του απόδοση έδωσε στους γηπεδούχους το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα (39-38), στο τέλος του ημιχρόνου.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με τις δύο ομάδες να βαδίζουν πόντο - πόντο και το σκορ στο 30` να είναι 59-56 υπέρ του Κολοσσού, με τρίποντο του Τσάμη.

Στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, όμως, ο ΚΑΟΔ γκρέμισε ό,τι έχτισε στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης. Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη συγκέντρωσή τους και ο Κολοσσός με ένα ξέσπασμα έφερε το ματς στα μέτρα του (70-61).

Κι όμως, δύο τρίποντα των Σάντερς και Κακαρούδη κράτησαν ζωντανό τον ΚΑΟΔ, ο οποίος ένα λεπτό πριν από το φινάλε μείωσε στους τρεις (70-73). Ο Κολοσσός, μάλιστα, έχασε την επόμενη κρίσιμη επίθεση και 15 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Χαραλαμπίδης μείωσε στον πόντο (72-73) με δύο εύστοχες βολές.

Στη συνέχεια, όμως, ο Ασημακόπουλος ήταν εύστοχος από τις βολές, ο ΚΑΟΔ έκανε λάθος στην τελευταία του επίθεση και ο Κολοσσός πήρε τη νίκη με 77-73.

Keywords
Τυχαία Θέματα