F1: Φήμες για συμφωνία μεταξύ Χούλκενμπεργκ και Force India ενόψει 2012

Η Force India έχει αποφασίσει να δώσει προαγωγή στον Νίκο Χούλκενμπεργκ την επόμενη σεζόν, δίνοντάς του την αγωνιστική θέση του Αντριαν Σούτιλ, σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας.

Ο Χούλκενμπεργκ είχε θετική παρουσία στο ντεμπούτο του στην F1 με την Williams πέρυσι, ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον Πάστορ Μαλντονάντο περισσότερο για οικονομικούς λόγους, καθώς η ομάδα είχε ανάγκη τις χορηγίες που συνόδευαν τον βενεζουελανό.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη, ο "Χουλκ" απέτυχε να βρει κάποια αγωνιστική θέση για φέτος και έτσι

στράφηκε στην Force India, αναλαμβάνοντας χρέη επίσημου δοκιμαστή.

Το motorsport-total.com εμφάνισε τώρα ως σίγουρη την επιστροφή του γερμανού στους αγώνες F1 το 2012, αναφέροντας ότι έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Force India, το οποίο περιλαμβάνει οψιόν επέκτασης για το 2013.

Πάντως ο μάνατζέρ του, Τιμο Γκανς, επιχείρησε να θολώσει τα νερά, δηλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων SID ότι "δεν θα κάνουμε κάποιο σχόλιο στο θέμα του οδηγού έως ότου η ομάδα βγάλει ανακοίνωση".

Επιπλέον ο Γκανς αποκάλυψε πως δεν υφίσταται η ανάγκη να υπογραφεί νέο συμβόλαιο, καθώς στην υπάρχουσα συμφωνία του Χούλκενμπεργκ με την Force India υπάρχει οψιόν για τον προβιβασμό του σε αγωνιστική θέση του χρόνου.

Την ίδια ώρα ο ατζέντης του Σούτιλ, Μάνφερντ Τζίμερμαν, διέψευδε πως υπάρχει οριστική απόφαση της ινδικής ομάδας να δώσει στον Χούλκενμπεργκ τον ρόλο του team mate του Πολ ντι Ρέστα.

"Αυτό δεν είναι ακριβές", είπε ο Τζίμερμαν. "Η ομάδα επιβεβαίωσε ότι είναι μια φήμη στον Τύπο και όχι η αλήθεια. Εμείς είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα. Πότε θα ολοκληρωθούν δεν μπορώ να πω, αλλά σίγουρα δεν θα περιμένουμε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα