F1: Νέος τραυματισμός για Κούμπιτσα

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα χτύπησε εκ νέου γλιστρώντας σε έναν παγωμένο δρόμο κοντά στο σπίτι του, και σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε ξανά το κάταγμα στη δεξιά κνήμη που είχε υποστεί πέρυσι σε ατύχημα σε ράλι.

Ο πολωνός οδηγός έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω εκείνου του ατυχήματος και τώρα αυτός ο νέος τραυματισμός αναμένεται να πάει πίσω τρεις εβδομάδες το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Ο ίδιος είχε ενημερώσει τον περασμένο Νοέμβριο την Lotus Renault

ότι δεν θα ήταν έτοιμος από σωματικής άποψης για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ξεκίνημα της σεζόν 2012.

Ως αποτέλεσμα αυτού, οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο που έληγε στο τέλος του έτους, τη στιγμή που η Lotus είχε ήδη υπογράψει τον Κίμι Ράικονεν ως αντικαταστάτη του Κούμπιτσα.

Πάντως ο επικεφαλής της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, πρόσφερε τη συμπαράστασή του στον πολωνό για τον νέο τραυματισμό του: "Ο Ρόμπερτ έχει δείξει πολύ μεγάλο κουράγιο και αυταπάρνηση στην αποθεραπεία του μετά το περσινό ατύχημα, και είναι λυπηρό που άκουσα ότι του έτυχε αυτή η αναποδιά. Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Lotus Renault GP, θα ήθελα να ευχηθώ στον Ρόμπερτ γρήγορη ανάρρωση".

Στο μεταξύ, η Ferrari πήρε εκ νέου αποστάσεις από τις φήμες που την θέλουν να ενδιαφέρεται να κάνει δοκιμές με τον Κούμπιτσα αργότερα μέσα στη χρονιά, όταν ο πολωνός γίνει εντελώς καλά.

"Πριν γίνει η οποιαδήποτε σκέψη ή συζήτηση για το οτιδήποτε, πρέπει να περιμένουμε να δούμε", είπε ο επικεφαλής της, Στέφανο Ντομενικάλι.

"Σίγουρα ένας τέτοιος τραυματισμός παίρνει καιρό για να αναρρώσει, οπότε θα περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει καλά. Αλλά για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα