F1: Το γιόρτασε στο Μίλτονς Κέινς η RBR

Η Red Bull Racing γιόρτασε την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ της στους τίτλους της F1, στο Μίλτονς Κέινς της Αγγλίας όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της.

Ο πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ και ο team mate του, Μαρκ Ουέμπερ, έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της πόλης με τα μονοθέσιά τους το Σάββατο (10/12), καταχειροκροτούμενοι από περίπου 60.000 παρευρισκόμενους.

"Είναι ωραίο που είμαστε εδώ στο Μίλτονς Κέινς,

όπου κατασκευάζονται τα μονοθέσια και εργάζονται οι άνθρωποι από το εργοστάσιο", είπε ο Φέτελ.

"Είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και να δούμε όλους τους οπαδούς από την περιοχή. Κάναμε ορισμένα ντόνατ και το ευχαριστηθήκαμε εκεί έξω. Ηταν ένας σπουδαίος τρόπος για να κλείσουμε τη σεζόν".

Μία ημέρα νωρίτερα ο Φέτελ είχε παραλάβει το έπαθλό του για την κατάκτηση του τίτλου F1 στους οδηγούς, στο γκαλά της FIA στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

Την απονομή στον γερμανό οδηγό έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ζαν Τοντ, ενώ ο Μπέρνι Εκλεστοουν έδωσε το τρόπαιο των κατασκευαστών στον επικεφαλής της RBR, Κρίστιαν Χόρνερ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής δόθηκαν και τα τρόπαια στους Τζένσον Μπάτον και Ουέμπερ, για την κατάληψη της δεύτερης και της τρίτης θέσης της βαθμολογίας αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα