Iκανοποίηση στον Αρη για Πρόμπιερζ &Γιαννιώτα

Η νίκη στη Κρήτη είχε θεραπευτικό χαρακτήρα για τον Αρη. Διότι, του προσφέρει τη δυνατότητα να επουλώσει τις πληγές του, να σταθεί στα πόδια του νιώθοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βαδίσει στο δρόμο των διαδοχικών επιτυχιών ώστε να φθάσει (και) στον αγωνιστικό προορισμό του. Η μοίρα ήθελε επίσης να χαρίσει τους βαθμούς ένας 18χρονος πιτσιρικάς ονόματι Σπύρος Γιαννιώτας που πριν από δύο εβδομάδες είχε μια πρώτη γνωριμία με τους φιλάθλους του Αρη.

Είναι αλήθεια ότι, όταν ο Χαλκιδικιώτης

επιθετικός έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης - ως μέλος της 11αδας απέναντι στον Ολυμπιακό - οι περισσότεροι από τους χιλιάδες φίλους του Αρη, μάλλον ικανοποιήθηκαν με την εικόνα. Με εξαίρεση αυτούς που παρακολουθούν τις επιδόσεις των ομάδων των Κ17 και Κ20, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου απλά είχαν ακούσει για ένα θρασύτατο (με τη καλή έννοια) πιτσιρικά που είχε εξαιρετική παρουσία στις μικρότερες κατηγορίες.

Τους άρεσε η έμπνευση του Μίχαλ Πρόμπιερζ για δύο λόγους. Καταρχήν, οι βασικοί δεν απέδιδαν και είχαν εκνευρίσει τους πάντες και δεύτερον, το

Keywords
Τυχαία Θέματα