Iβκοβιτς: Αξίζαμε τη νίκη

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη νίκη του Ολυμπιακού έμεινε ο Ντούσαν Iβκοβιτς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της ομάδας του επί της Νανσί, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που υπάρχουν για παίκτες.

"Hταν δύσκολο για μας να προσαρμοστούμε μέσα σε μια εβδομάδα χωρίς δυο βασικούς

παίκτες μας που είναι η βάση μας. Η άμυνα μας στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε πολύ, το παιχνίδι έγινε σε δυνατό ρυθμό και νομίζω ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη.

Είναι σημαντικό γι΄ αυτή την ομάδα που πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με αυτό τον τρόπο. Δυστυχώς για μας είχαμε δυο τραυματισμούς στη θέση "1". Ο όμιλος μας ήταν πολύ δύσκολος κι ακόμα και η Νανσί όταν είχε τον Μπατούμ ήταν πολύ διαφορετική.

Ο Μάντζαρης ήταν πολύ καλός στο δεύτερο δεκάλεπτο και λυπάμαι που είχε αυτόν τον τραυματισμό και ελπίζω να μην είναι σοβαρός. Hταν δύσκολο για μας να παίξουμε σήμερα απέναντι σε έμπειρους και αθλητικούς παίκτες αλλά χαίρομαι που τα παιδιά πήγαν καλά.

Πρέπει να μιλήσω πρώτα με τους γιατρούς να δω το μέγεθος των τραυματισμών, αλλά έχουμε τρεις τραυματίες τη θέση "1" και τον Παπαδόπουλο, θα δούμε τι θα κάνουμε. Θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι και όχι για τις φήμες που υπάρχουν για παίκτες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους".

Μονσό: Κερδίσαμε τον σεβασμό με την παρουσία μας
Ο τεχνικός της Νανσί, Μονσό δήλωσε: "Κερδίσαμε το σεβασμό κι από την παρουσία μας στον όμιλο αλλά και το αποψινό ματς που δεν είχαμε και τον Ακινμπάλα. Είναι από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες και δεν τον είχαμε σήμερα, ενώ μετά τη φυγή του Μπατούμ άλλαξε διάσταση η ομάδα μας και ήταν δύσκολο. Χαίρομαι όμως που και χωρίς αυτόν δείξαμε ότι έχουμε θέση στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια".

Keywords
Τυχαία Θέματα