KD for the win!

Με εμφανίσεις σαν αυτές, το φετινό βραβείο του MVP πολύ δύσκολα θα καταλήξει εκτός Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να σκοράρει (πολύ), να πασάρει, να κατεβάσει ριμπάουντ. Αλλά τη διαφορά μεταξύ ενός εξαιρετικά καλού παίκτη και ενός σταρ πρώτου μεγέθους, την κάνουν στιγμές σαν αυτή που βίωσαν οι οπαδοί των Θάντερ στο ματς κόντρα στους Μάβερικς.

Οι περσινοί πρωταθλητές είχαν μόλις περάσει μπροστά με έναν πόντο, χάρη σε τρίποντο του Βινς Κάρτερ. Ο Ντουράντ κοίταξε το

ρολόι και το είδε σταματημένο στο 1,4" - χρόνος αρκετός για ένα καλό σουτ για τη νίκη.

Παραδόξως πως, το Ντάλας επέλεξε να μην μαρκάρει με δύο και τρεις παίκτες τον KD στην επαναφορά της μπάλας. Και το πλήρωσε ακριβά.

Ο φόργουορντ των Θάντερ άρπαξε την μπάλα από τα χέρια του Θάμπο Σεφολόσα και τράβηξε γρήγορα τη σκανδάλη αρκετά πίσω από την γραμμή των 7,25μ. Στιγμές μετά, το κοινό της Chesapeake Energy Arena βρέθηκε στον αέρα με τα χέρια ψηλά.

"Σαν παιδί, σίγουρα ονειρεύεσαι να βάλεις ένα νικητήριο σουτ στο NBA. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα", δήλωσε ο Ντουράντ μετά τους ηρωισμούς του.

"Ηταν μια τρελή, τρελή κατάληξη γεγονότων. Οταν δύο σκληρές ομάδες δίνουν τα πάντα στο παρκέ, το πράγμα πάντοτε κρίνεται στην τελευταία φάση".

Οι Μάβερικς έκαναν το καλύτερο παιχνίδι του μετά τον περσινό θρίαμβο επί του Μαϊάμι στους Τελικούς του NBA. Κι όμως δεν απέφυγαν το 0-3, την ώρα που ο Ντουράντ και οι συμπαίκτες του απολαμβάνουν την κορυφή της λίγκας με ρεκόρ 4-0. Η αρχή μιας νέας εποχής;

Keywords
Τυχαία Θέματα