Mαρκόπουλος: Δύσκολη έδρα η ΚαβάλαΠρίφτης: Νίκη με τον κόσμο μας

ΠΑΟΚ και Καβάλα συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής της Α1, κάτι που σημείωσαν στις δηλώσεις τους, ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Δημήτρης Πρίφτης.

Στην τοποθέτησή του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε: "Με την Καβάλα γνωριζόμαστε πολύ καλά, καθώς έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, επίσημα και φιλικά τον τελευταίο χρόνο. Πρόκειται για μία οργανωμένη

ομάδα, που ουσιαστικά δεν άλλαξε σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με πέρσι, γιατί διατήρησε την ίδια φιλοσοφία στο ρόστερ και στο παιχνίδι της.

Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας, σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που ποτέ δεν παρατά το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε".

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε με τη σειρά του: "Είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα μας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να ήμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε συνέπεια στο πλάνο μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Από την πλευρά των παικτών ο Μιχάλης Γιαννακίδης του ΠΑΟΚ είπε: "Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μένουμε σε εκείνο τον αγώνα. Είδαμε τα λάθη μας, προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα και να βελτιωθούμε, αλλά και να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι με την Καβάλα, η οποία πάντα μας δυσκόλευε, ειδικά στο γήπεδό της. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε κι ελπίζω ότι θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας και θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και να ξεκινήσουμε από εκεί την προσπάθειά μας για την επικράτηση, κάνοντας και σωστές επιλογές στην επίθεση. Εχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε".

Τέλος, ο Βασίλης Σίμτσακ της Καβάλας δήλωσε: "Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καλαμίτσα, που συνάμα είναι και το πρώτο εντός έδρας τη φετινή χρονιά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Για μένα η καλύτερη μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Έχουμε αποκτήσει κίνητρο μετά από τον τρόπο τον οποίο χάσαμε στον Ηλυσιακό και θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε μία ρεβάνς από τον εαυτό μας. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι μπορούμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα