Monsters: Πηλαδάκη, ο κύκλος σου έκλεισε!

Σκληρή ανακοίνωση που αποδεικνύει την πλήρη ρήξη τους με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη εξέδωσαν οι Monsters! Οι οργανωμένοι οπαδοί της λαρισινής ομάδας καλούν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να βρει διάδοχη κατάσταση, καθώς, όπως υποστηρίζουν ο κύκλος του στους βυσσινί έκλεισε οριστικά! Παράλληλα, τονίζουν πως είναι ανεπιθύμητος ως προπονητής ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αφήνουν αιχμές και για τον συνεργάτη του, Νίκο Νταμπίζα, ενώ απευθυνόμενοι στους παίκτες, ζητούν να βρουν το κίνητρο και να παίξουν ώστε να συνεχίζουν

να τους στηρίζουν καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα βρεθούν απέναντί τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters:

"Ο κύκλος έκλεισε οριστικά. Αν ψάχνεις να βρεις απαντήσεις στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ή δικά σου ή και των δύο, οι απαντήσεις κρύβονται στις λέξεις εγωισμός, αλαζονεία, στενοκεφαλιά και ασχετοσύνη. Σίγουρα πάντως όχι στα πρόστιμα που πλήρωσε η ΑΕΛ όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα που τα κουκιά δεν περισσεύουν πήγαινε στους κολλητούς σου μάνατζερ που σε κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια να αποζημιωθείς. Εκτός αν πουλήσει ς την πατέντα-Β«παγκόσμια πρωτοτυπίαΒ» διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας: ΑΕΛ, η ομάδα του 48ωρου ανά 15ήμερο, με σήμα το εφήμερο.

Απόδειξη ο αριθμός των μεταγραφών κάθε καλοκαίρι και κάθε Ιανουάριο. Απαγορευμένα θέματα τα τμήματα υποδομής και το σωστό σκάουτινγκ. Ποτέ, όμως, δεν το είπες καθαρά, το αντίθετο μάλιστα: τόσα χρόνια συμφωνείς σε προτάσεις προοπτικής μόνο για να συμφωνείς. Μετά ξανά στον κόσμο σου. Το αντίδοτο σε κάθε ένταση το. γήπεδο. Αυτό που κατέληξε ένα φάντασμα που δεν τολμάμε να το κοιτάξουμε. Ωραίο το γήπεδο, δεν έχουμε όμως τίποτα να βάλουμε μέσα. Έχουμε κερδίσει 6 φορές από τότε που μπήκαμε, 3 πέρσι και 3 φέτος. Φοβερός τρόπος να συμπαθήσεις ένα γήπεδο: 3 νίκες σε απόπειρα παραμονής και 3 νίκες σε προσπάθεια επιστροφής. Ακόμα και καθαρά επιχειρηματικά να το προσεγγίσουμε, έχεις ανακαλύψει απίθανους τρόπους να ξενερώνεις τους πελάτες σου, σερβίροντας αυτά που δεν καταπίνονται με τίποτα. Ίσως γι' αυτό χρησιμοποιήθηκε τελικά και η απαγόρευση του εισαγόμενου καφέ στο γήπεδο.

Υποχωρήσαμε αρκετές φορές βάζοντας μπροστά την ΑΕΛ των ονείρων και των σκέψεών μας. Ούτε θέλουμε να νιώσουμε δικαιωμένοι γι' αυτό το στραπάτσο και την κατρακύλα, αυτό το ναυάγιο. Το τελευταίο χαρτί, ενός πραγματικού προπονητή από σχολή του εξωτερικού, χρησιμοποιήθηκε τότε που είχαν χαθεί όλα, όπως φυσικά και οι προϋποθέσεις να δεσμευτεί κάποιος να τρέξει ένα πρόγραμμα ως το τέλος. Ακόμα κι αν η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, δώσαμε πάτημα να χαθεί κι αυτό.

Τώρα μείναμε με την αμηχανία στις κερκίδες, το διχασμό στα συνθήματα και τις αντιδράσεις με την απροθυμία να πας στο γήπεδο. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής. Εδώ ακριβώς κλείνει ο κύκλος. Όμως επειδή κέρδισες πολλά από την ΑΕΛ (και μη λες μόνο αυτά που έδωσες) έχεις ηθική υποχρέωση να κάνεις το ίδιο με τον προκάτοχό σου, με τον καλύτερο τρόπο, ακριβώς όπως έκανε και εκείνος. Αυτό που σου έμεινε πια είναι να εξασφαλίσεις τη διάδοχη κατάστ

Keywords
Τυχαία Θέματα