NBA: Ο Στερν ακύρωσε ανταλλαγή για τον Πολ

Ο κομισάριος του NBA Ντέιβιντ Στερν επενέβη προσωπικά για να ακυρώσει την προσπάθεια των Νιου Ορλεανς Χόρνετς να παραχωρήσουν τον Κρις Πολ με ανταλλαγή, έπειτα από τις διαμαρτυρίες αρκετών ιδιοκτητών άλλων ομάδων.

Οι Χόρνετς ήταν έτοιμοι να στείλουν τον Πολ στους Λος Αντζελες Λέικερς, σε μια συμφωνία στην οποία θα εμπλέκονταν οι Πάου Γκασόλ και Λαμάρ Οντομ, και οι Χιούστον Ρόκετς.

Ομως ο Στερν δέχτηκε πιέσεις από ορισμένους ιδιοκτήτες για τη μη πραγματοποίηση

του ντιλ, λέγοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα ζητούσαν η ανταλλαγή να τεθεί σε ψηφοφορία ανάμεσα στις 29 ομάδες του NBA.

Υπενθυμίζεται πως από πέρυσι οι Χόρνετς έχουν περάσει στα χέρια της λίγκας, έπειτα από την αδυναμία της προηγούμενης ιδιοκτησίας να βρει αγοραστή για το φράντσαϊζ.

Εφόσον προχωρούσε η ανταλλαγή, οι Λέικερς θα πρόσθεταν στο δυναμικό τους τον τέσσερις φορές All-Star Πολ, θυσιάζοντας τους Οντομ και Γκασόλ.

Ο Οντομ θα κατέληγε στους Χόρνετς, μαζί με τους Κέβιν Μάρτιν, Λουίς Σκόλα, Γκόραν Ντράγκιτς και ένα πικ πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2012 των Ρόκετς, ενώ ο Γκασόλ θα πήγαινε στο Χιούστον.

Ομως για την ώρα ο Πολ θα παραμείνει Χόρνετ, παρά το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν και να υπογράψει σε ομάδα της επιλογής του ως free-agent.

Keywords
Τυχαία Θέματα